4. Masters IPSa

U subotu 07.05. u prostorijama PK Rovinj, održat će se završni, 4. Turnir iz Masters serije turnira IPSa.

Pozivamo sve igrače IPSa da se još jednom okupimo, ukrstimo strelice, podijelimo nagrade za najbolje Masters igrače iz 2. I 3. Lige, te dobro zabavimo prije svega.

Dobru igru i dobru zabavu vam želi IPS tim.

Game on! 🎯🎯🎯

Kalendar natjecanja:

  • 19.03. Izvlačenje parova za kup na turniru u Vrsaru
  • 02.04. Kup – skupine
  • 09.04. 3. Masters
  • 23.04. Finale kupa, proglašenje pobjednika lige i kupa
  • 07.05. 4. Masters – proglašenje najboljih u pojedinačoj konkurenciji

1. Masters IPSa – Rovinj

U subotu, 19.02.’22. održan je 1. Masters turnir IPS-a. Dobre zabave, a još bolje igre nije nedostajalo.
U pojedinačnoj kategoriji, između 26 natjecatelja, 4. mjesto je osvojio Almir Mrkaljević, 3. je zauzeo Davide Bosich. U finalu su se borili Roland Martinčić i Pejo Radovac. Pejo dolazi do pobjede te osvaja 1. mjesto.

U konkurenciji parova je sudjelovalo 12 parova. Izvrsna igra, puno napetosti. 3. mjesto je “uzela” kombinacija Slobodan Ikač-Bojan Flego. Valter Sponza-Denis Zečić slavili su u 1. Kolu protiv Adnan Halilovića i Goran Diklića. Nakon toga Halilović i Diklić kreću po lijevoj strani gdje nizom pobjeda dolaze do finala, a tu su ih dočekali “stari znanci”.Nastavljajući niz pobjeda, Halilović i Diklić uspijevaju doći do prve pobjede. U finalu “finala” Sponza i Zečić, dva stara mačka, iskustvom i odličnom igrom dolaze do pobjede te osvajaju 1. Mjesto u konkurenciji parova, dok su Halilović-Diklić završili na drugom mjestu.

Slijedeći Masters turnir će biti u organizaciji PK Rudar, u ožujku.